Om bloggen

Denne bloggen er skrevet av meg, Roar, en glad og fornøyd mann fra Østlandet som har opparbeidet seg stor erfaring innen data og teknologi. Jeg er jobber daglig innenfor IT, og en del av arbeidet mitt er å løse problemer som kan oppstå for andre ansatte. Det er en stilling jeg trives meget godt i, og det å kunne hjelpe andre med PC-problem synes jeg er veldig givende. For meg er det som et stort puslespill å finne ut hva som er gale.

Jeg startet denne bloggen for å kunne hjelpe enda flere med eventuelle problemer de måtte ha med sine datamaskiner. Men det er ikke bare PC-snakk du vil finne her. Jeg kommer også til å skrive generelt om teknologi, og bloggen vil også bli brukt til å holde venner og familie oppdatert på hva som skjer i livet mitt.

Innholdet vil komme litt på plass av seg selv etter hvert, og jeg har ikke noe strukturert opplegg for hvordan jeg vil legge ting opp. Dette er jo en blogg tross alt, så innholdsmessig kan det være litt av alt. Jeg følger selv flere andre blogger, og håper å kunne få noen faste lesere her. Spesielt hadde det vært flott om du kan legge igjen en kommentar til meg om du liker noe av det jeg har skrevet. Har du ellers andre ting som du føler kunne vært bra å skrive om her, så må du også bare informere meg om det. Jeg kan dessverre ikke gi alle individuell hjelp med dataproblemer en måtte ha, men ser jeg at det er de samme feilene som dukker opp flere ganger, kan jeg skrive en egen post som kan gi forslag til løsninger.

Om dette er det første besøket ditt på siden, så håper jeg inderlig at du har funnet noe du liker her og at jeg ser deg snart igjen!