Fortsatt arbeid med Magnus webb shop

Det vær over en måned siden sist, og vi har kommet ganske langt i prosessen med å få til en god nettbutikk for Magnus, slik at han kan begynne å selge sine kunstverk på nettet fremover. I arbeidet har vi studert mange andre webb sider som jeg skrev om i forrige innlegg. Det har vært viktig for å utvikle en spesifikasjon av hva det er vi trenger for funksjoner til Magnus side.

Kreativ arbeidsprosess i stua
Vi har brukt mange kvelder i stua i min hjemme. Bordet er fylt med papir der vi laget tegninger, skisserte ideer, skrevet ned viktige innsikter underveis og endret målbildet alt ettersom vi har kommet over nye ideer. Men en ting som vi begge har opplevd å falle for, er det her med at handle på nettet. Siden jeg handlet online sist så har både Magnus og jeg fortsatte å lete etter gode kjøp på nettet, og man kan vel si dette: Dette hadde vi ikke regnet med i budsjettet! Ha ha!

Forrige uke satt vi og gjorde en analyse på www.chilli.no og endte opp på Chillis sin side med sofaer (fordi Magnus jobber med møbler så er det særskilt interessant å se hvordan nettbutikker presenterer sine møbler på nettet). Men tror du det ble avsluttet med en analyse? Nei nei. Nå har både jeg og Magnus nya sofaer i hjemmene våres 🙂

Bestilt en fotograf til Magnus
Vi har booket en avtale med en fotograf til å ta foto på Magnus samling av møbler, slik at vi kan sette ut et album på Magnus sin nettside der han kan vise opp sin kunst. Han vil imidlertid arbeide med å bestille på forhånd, så det kommer ikke til å finnes noen lager av ferdige møbler, men det er alltid bra hvis du har noen som du kan vise frem. Hvordan vil kunden ellers vet at du er god nok?

Jeg fant dette bildet på nettet, og tenkte jeg skulle bruke det som et eksempel for å vise fotografen hvordan vi vil ha bildene. Fotografiene bør fortrinnsvis tatt i de miljøer som de faktisk skal brukes i senere. Det gjør det mulig for kunden å skape et visuelt bilde av hvordan sluttresultatet vil bli, synes dere ikke?

Magnus Bord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *