Fått flere skjermer

Tro det eller ei, men jeg har faktisk alltid kun arbeidet med en PC-skjerm. Når jeg har sett tidligere kollegaer sette opp både to og tre, har jeg tatt meg selv i å tenke at det der ser helt unyttig ut. En har jo tross alt kun et sett med øyne, og du kan vanskelig konsentrere deg om to skjermer samtidig. Så for meg så det ut som oppskriften på ufokusert arbeid, hvor en ender opp med å hoppe fra en uferdig ting til en annen.

Prøvde det ut
Men jeg hadde en opplevelse tidligere i måneden som gjorde et jeg fint måtte spise i meg mine tidligere ord. Jeg kunne ikke bruke min vanlige arbeidsstasjon en periode, og jeg endte opp med å jobbe på kontoret til en venn av meg, hvor det ble satt opp en PC med to skjermer til meg. Etter å kun ha brukt den ene skjermen som vanlig, begynte jeg etter de første dagene å legge ting over på den andre skjermen. Da fant jeg raskt ut at dette her er jo i grunn veldig praktisk, og en sparer overraskende mye tid på å ikke ha behovet for å hente frem og minimere programmer hele tiden.

Nå når jeg er tilbake på mitt vanlige oppsett med kun en skjerm, innså jeg raskt at jeg måtte skaffe meg en til. Så den er nå bestillt og jeg satser på å ha den hos meg i løpet av de neste dagene. Gleder meg faktisk veldig til den er på plass!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *