En kveld med Ringenes Herre filmene venter

Denne uken skal jeg og Eskil møtes i hjemmet mitt og sjekke gjennom hele Ringenes Herre-filmene. Det vil mest sannsynlig til å være hele natten. Akkurat nå gjør jeg i orden for oss i stuen, slik at vi kan sitte komfortabelt. Jeg er imidlertid litt flau over at min TV er plassert svært lav på TV Benken som jeg har nå.

Viktig å få en rettferdig bilde
For å få riktig bild og riktig syn på sin TV, så du bør vurdere til å plasser din tv akkurat rett foran deg. Du skal ikke behøve å se enten ned eller opp. Nå har jeg en lav tv benk, som dessverre betyr at mitt bilde også blir for lav, og det gjør ikke helt rettferdighet til filmen (spesielt når det er så viktige filmer som dette). Nå vil jeg ikke få tid til å kjøpe en ny TV-benk til vår filmkveld, men jeg har likevel gitt meg ut på www.trademax.no og begynt å lete etter en bedre en.

Lord of the Rings – det beste noensinne produsert
Jeg er virkelig en stor fan av Ringenes Herre-trilogien, og Eskil deler min besettelse i serien. Da jeg var yngre spilte jeg mye rollespill som var grunnet i den trilogien og jeg elsket å kle meg ut som et ork. Jeg gjorde egne våpen av latex og dukt tape og brukte små røde LED-lys som øyne. Hvis jeg finner nå gamle fotografier så lover jeg å dele med meg av dem 🙂
Personportrettene i serien er sterke og veldig detaljert syns jeg. Dessverre blir du ikke virkelig kjent med dem i filmene på samme måte som de gjør i bøkene, men sånn er det nesten alltid, ikke sant?

I bøkene er min favoritt karakter utvilsomt Gandalf, men på film tror jeg det er Legolas som spiller best (spilt av Orlando Bloom.)
Legolas viser virkelig hvor utrolig stolte og ensiva alver er, og hva utrolig lojalitet og moral de viser. Det samme gjelder for Arwen (som spilles av Liv Tyler). Det er fremfor alt en scene som er så veldig tydelig for alvenes reelle makt, og det er når Arwen hjelper Frodo og blir jaget av Nazgul. Scenen gjør meg grøsser hver gang jeg ser den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *