Bytter bolig

De siste innleggene mine har hatt fokus på datasikkerhet, og hvordan en må lære seg å sikre Pcen sin bedre mot virus og elektroniske angrep. Så jeg tenkte at det var på tide å skifte gir litt og prate om andre ting. Som jeg sa innledningsvis så skal dette være en blogg som ikke bare datainteresserte kan ha nytte av. Spesielt for venner og familie, ønsker jeg også å kunne dele litt av det som ellers skjer i livet mitt.

Nytt hus
En av de tingene jeg vil dele er at jeg faktisk nettopp har kjøpt meg et nytt hus, tro det eller ei. Mange av mine nærmeste vil nok rynke litt på nesen nå, siden det var kun ett år siden jeg kjøpte meg en mindre leilighet. Men jeg har smugtittet på Finn de siste månedene, og fant nå det perfekte drømmehuset for meg og min kjære. Det er en del som må gjøres, og vi kommer til bruke en del på å blant annet pusse opp badet. Men som kanskje kan overraske noen lesere, som muligens har et inntrykk av IT-mennesker som kun sitter fremfor dataskjermen, så er jeg faktisk ganske så handy av meg! Det er i hvert fall det jeg tenker i teorien om meg selv, så får vi se i praksis hvordan det er når jeg skal i gang med flisleggingen av badet.

Nytt kontor
Det som skal bli veldig fint er at jeg nå får et eget kontor. Jeg liker å fikse på eldre datamaskiner, og nå får jeg en egen plass jeg kan gjøre det, noe som skal bli veldig bra. Gleder meg til å komme i hus i løpet av sommeren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *